Diari Sharifi

Diari Sharifi

Fysioterapeutti, ammattivalmentaja

Liikuntafysio Sello 010 581 8280

  • Fysioterapeutti AMK
  • Valmentajan ammattitutkinto

Olen koulutukseltani urheiluvalmentaja ja fysioterapeutti, ja opiskelen parhaillaan liikuntatieteiden maisteriksi Jyväskylän yliopistossa. Fysioterapiassa erityisenä kiinnostuksen kohteenani on työskennellä eri lajien urheilijoiden kanssa ja tukea heidän valmennustaan parhaalla asiantuntemuksellani. Kaiken kaikkiaan pidän tärkeänä, että kullakin ihmisellä on mahdollisuus pitää kehostaan ja mielestään huolta hänelle itselleen sopivimmalla tavalla, ja että siihen tarvittava asiantunteva apu on helposti saatavilla.

Omaa työtäni ohjaavia tavoitteita asiakkaan kanssa työskennellessäni ovat pyrkimys auttamiseen ja pyrkimys oppimiseen. Haluan auttaa asiakasta oivaltamaan, mitkä ovat hänelle kaikista parhaat keinot oman hyvinvoinnin lisäämiseksi ja tavoitteiden saavuttamiseksi. Jotta auttaminen onnistuu, toisen ihmisen kohtaaminen on minulle aina myös oppimisprosessi. Asiantuntijatyössä vaadin itseltäni kriittistä oman toiminnan arviointia sekä jatkuvaa kehittymistä.

Liikuntafysiossa toimin osa-aikaisena fysioterapeuttina erityisesti Sellon mutta tarvittaessa myös Mäkelänrinteen toimipisteessä.

Valikko