YRITYKSEMME

Me, Liikuntafysio Sellon ja Liikuntafysio Mäkelänrinteen yrittäjät, Kati ja Juha otimme syyskuussa 2016 haasteen vastaan ja ryhdyimme luotsaamaan fysioterapiaklinikkaa kahdessa toimipisteessä. Samalla rakensimme Liikuntafysio Selloon pilatesstudion ja laajensimme palvelutarjontaamme siten, että voimme huomioida toiminnassamme asiakkaan kokonaisvaltaisesti sekä antaa oman tukemme ja asiantuntemuksemme muidenkin ammattilaisten käyttöön.

Toivomme, että kun astut Liikuntafysio Sellon ovista sisään, voit kokea olevasi tervetullut. Missionamme on auttaa sinua löytämään itsellesi parhaiten sopivat ratkaisut oman terveytesi ja hyvinvointisi ylläpitämiseen ja lisäämiseen.

Lupaamme, että meillä saat asiantuntevaa, laadukasta, inhimillistä, omaan tilanteeseen sopivaa ja paneutuvaa palvelua, joka tukee hyvinvointiasi laaja-alaisesti.

Yrityskumppaneillemme lupaamme, että palvelumme tukevat yrityksen työntekijöiden kokonaishyvinvointia. Lupaamme fysioterapiapalvelujemme avulla puolittaa TULE-vaivoista johtuvien tuki- ja liikuntaelimistön vaivoista johtuvien sairauspoissaolojen määrän.

Terve työyhteisö on on meille tärkeää ja merkityksellistä. Arvoiksemme ovat muotoutuneet:

  • asiakasta arvostava toiminta
  • työntekijöitä arvostava toiminta
  • näyttöön perustuva toiminta
  • eettisesti kestävä toiminta

Arvomme eivät ole vain korulauseita, vaan ne viitoittavat tietämme. Elämme arvojamme todeksi joka päivä.

Arvostamme näkemystä, että asiakas on oman tilanteensa paras asiantuntija ja siten asiakkaan tarpeet, toiveet ja lähtökohdat ovat keskiössä suunniteltaessa hänelle parhaiten sopivia ratkaisuja. Meillä asiakas kohdataan.

Työntekijämme ovat osaavia ammattilaisia, jotka ovat kiinnostuneita asiakkaan näkökulmasta, kehittävät osaamistaan ja ovat motivoituneita työhönsä. Haluamme tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja työskentelymotivaatiota. Kannustamme työntekijöitämme kohti kunkin omaa potentiaalia ja annamme kiitosta. Haluamme myös kohdella työntekijöitämme tasa-arvoisesti ja reilusti, mikä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että käytänteet sovitaan yhdessä ja ne koskevat kaikkia samaan ammattiryhmään kuuluvia.

Palvelumme perustuvat parhaaseen saatavilla olevaan tutkimusnäyttöön, ammattilaisten käytännön asiantuntemukseen ja asiakkaan yksilölliseen tilanteeseen. Toiminnassa noudatetaan yhdessä sovittuja käytänteitä ja fysioterapiassa DBC*)-konseptia. Seuraamme, minkälaisia tuloksia saamme fysioterapian avulla ja kuinka tyytyväisiä asiakkaamme ovat.

Pyrimme kaikilla tavoilla siihen, että toimintamme on avointa, läpinäkyvää ja luottamusta herättävää. Arjen ratkaisuissa pyrimme ympäristöystävällisyyteen. Kehitämme toimintaamme yhteistyössä työntekijöiden, asiantuntijoiden, asiakkaiden ja sidosryhmien kesken.

Tiedostamme, että fysioterapia- ja hyvinvointipalvelut eivät tavoita kaikkia, jotka hyötyisivät näistä palveluista. Palvelujen ostaminen ei myöskään ole kaikille mahdollista. Haluammekin kehittää palvelujemme saatavuutta siten, että ne olisivat todellinen vaihtoehto mahdollisimman monelle. Myös heikossa sosioekonomisessa asemassa olevilla ja yhteiskunnan vähäosaisilla tulee olla mahdollisuuksia oman hyvinvointinsa ylläpitämiseen ja edistämiseen. Tähän liittyen etsimme sopivia yhteistyökumppaneita.

Visiomme on, että

Liikuntafysio on hyvistä hoitotuloksistaan, laadukkaista palveluistaan, hyvästä asiakaspalvelustaan ja eettisesti kestävistä toimintatavoistaan Suomessa tunnettu kuntoutus- ja hyvinvointialan toimija, jonka palveluja halutaan ostaa ja joka on haluttu työpaikka. 

Lämpimästi tervetuloa meille!

Kati ja Juha

*) DBC = Documentation Based Care, Oy DBC Solutions Ltd:n konsepti

 

 

Suomen Liikuntafysiolla (Fyteko oy:n aputoiminimi) on kaksi toimipistettä: Liikuntafysio Sello ja Liikuntafysio Mäkelänrinne. Fyteko oy:n Y-tunnus on 0714298-4.
Fyteko oy on perheyritys, ja sillä on kaksi osakasta, Juha Koistinen ja Kati Kauravaara. Liikuntafysio Sellossa tarjoamme fysioterapia- ja hyvinvointipalveluja sekä ammattilaisille suunnattua täydennyskoulutusta. Liikuntafysio Mäkelänrinteessä tarjoamme fysioterapiapalveluja erityisesti urheilijoiden terveyden edistämiseksi. Lisäksi yrityksemme tarjoaa erityisesti TULE-fysioterapian, liikunnan edistämisen ja liikunnan ohjaamisen asiantuntijapalveluja. Toimimme myös DBC konseptin kehitysklinikkana.

 

Valikko