Koko kesän yksi etäfysioryhmä tarjolla torstaisin

Voit osallistua etäfysioryhmään voimassa olevalla kuntoutusryhmäpassillasi ilman lisämaksua. Etäfysioryhmä ei korvaa kuntoutusryhmiä, koska se ei sisällä yksilöllistä ohjelmaa, mutta on vaihtoehto niille, jotka haluavat jatkaa ryhmäkuntoutusta, mutta eivät ole vielä halukkaita siirtymään livenä toteutuviin kuntoutusryhmiin. Kesä-heinäkuussa toteutuu seuraava etäfysioryhmä:

  • to klo 17:15–18:15 Etäryhmä alaselkä (Mervi)

Etäryhmään mahtuu 10 osallistujaa. Etäryhmiin ilmoittaudutaan samaan tapaan kuin kuntoutusryhmiin eli ajanvarausjärjestelmän kautta. Etäryhmien perumisehdot noudattelevat kuntoutusryhmän perumisehtoja.

Etäyhteys toteutetaan ns. livestriimattuna Zoom-yhteyden kautta. Sitä varten tarvitset tietokoneen, tabletin tai puhelimen ja verkkoyhteyden. Etäryhmään ilmoittautuneet tulevat saamaan ennen tuntia sähköpostitse linkin, jota kautta pääsee osallistumaan ryhmään. Kun osallistut ryhmään, klikkaa linkkiä. Zoomiin pitäisi onnistua pääsemään verkkoselaimen kautta niin, että avaat zoom.us-sovelluksen, kun lähetettyä linkkiä klikatessa ohjelma sitä ehdottaa. Mikäli olet etäyhteydessä puhelimen kautta, käy lataamassa laitteellesi ilmainen Zoom-sovellus sovelluskaupastasi.

Etäyhteysvälineiden lisäksi tarvitset vähän tilaa ympärillesi, jumppa-alustan, joustavan vaatetuksen ja joissakin ryhmissä vastuskuminauhan. Jos sinulla ei ole vastuskuminauhaa, voit tilata sellaisen meiltä (laita viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu@liikuntafysio.fi).

Mikäli sinulla ei ole voimassaolevaa kuntoutusryhmäpassia, voit ostaa sellaisen verkkokaupastamme. Voit osallistua etäfysioryhmään myös 20 euron kertahinnalla tai ostaa 10 kerran passin (180 €) verkkokaupastamme.

Etäfysioryhmiin saa osallistua kuka tahansa ilman voimassa olevaa henkilökohtaista ohjelmaa.

 

Related Posts

Ei tuloksia.

Valikko