Etäterapiaa Liikuntafysion Terveysvalmennus-verkkopalvelun kautta

Liikuntafysion Terveysvalmennus-verkkopalvelun avulla voimme auttaa myös etäyhteyden kautta. Voit rekisteröityä Terveysvalmennus-verkkopalvelun käyttäjäksi osoitteessa https.//liikuntafysio.fi/terveysvalmennus ja valita sieltä oman fysioterapeuttisi, jonka kanssa haluat asioida.

Sovi fysioterapeuttisi kanssa viestissä etäterapiasession aikataulusta ja fysioterapeuttisi lähettää sinulle linkin videotapaamiseen.

Etäterapiasessio toteutuu Viivi Health-sovelluksen välityksellä.

Viivi-etäterapiaan voi osallistua sekä mobiililaitteilla että tietokoneella. Kummassakin tapauksessa tarvitset palvelun käyttämiseen toimivan nettiyhteyden sekä tietokoneen tai mobiililaitteen kameran.

Tietokoneella käytettäessä Viivi-linkki tulee avata joko Google Chrome- tai Firefox-selaimella

Jos liityt etäterapiaan puhelimella tai tabletilla, lataa ensin Viivi Health -sovellus laitteelle. Voit hakea sen Google Play -kaupasta (Android-laitteet) tai AppStoresta (iOS-laitteet).

Aloita etäterapiasessio klikkaamalla linkkiä, jonka olet saanut terapeutiltasi Terveysvalmennus-palvelun kautta, sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Videoyhteys alkaa, kun sekä sinä että terapeutti olette liittyneet Viivi-istuntoon.

Etäterapiasessiot hinnoitellaan aikaperusteisesti fysioterapiahinnaston mukaan. Mikäli fysioterapeutin kanssa on sovittu session jälkeen toimitettavista kirjallisista ohjeista, hinnoitellaan myös ne aikaperusteisesti fysioterapiahinnaston mukaan. Fysioterapeutti antaa session yhteydessä hinta-arvion (30-95 €).

Lisätietoa:
Juha Koistinen
juha.koistinen(at)liikuntafysio.fi
010 581 8282

tai
Liikuntafysio Sello
010 581 8280
asiakaspalvelu(at)liikuntafysio.fi

, , , ,

Related Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
You need to agree with the terms to proceed

Valikko