TIETOINEN LÄSNÄOLO

Tietoisen läsnäolon harjoituksissa kehitetään taitoa keskittyä ja havainnoida nykyhetkeä arvottamatta ja muuttamatta sitä. Tietoinen läsnäolo on taitoa olla hyväksyvästi läsnä tässä hetkessä. Tietoisuustaitoharjoittelua kutsutaan myös mindfulness-harjoitteluksi. Tutkimusten mukaan tietoisen läsnäolon harjoittamisella on myönteisiä vaikutuksia ihmisen hyvinvointiin: se nopeuttaa stressistä palautumista, parantaa unen laatua, kohentaa mielialaa ja parantaa kykyä kohdata negatiivisia tunteita.

TIETOISEN LÄSNÄOLON KURSSI

Järjestämme tietoisen läsnäolon kursseja sekä viikonloppukurssina (2 x 3 tuntia) että arki-iltoihin sijoittuvina lyhytkursseina (4 x 1,5 – 2 t). Kurssin teemat:

  • Mitä tietoinen läsnäolo on ja miten harjoituksia tehdään
  • Tunnetaidot
  • Myötätunto ja onnellisuus
  • Stressinkäsittelytaidot

Kysy seuraavan kurssin ajankohtaa Kati Kauravaaralta (kati.kauravaara@liikuntafysio.fi).

TIETOISEN LÄSNÄOLON TUNNIT

Tietoisen läsnäolon tunti sopii henkilöille, jotka ovat perehtyneet mindfulness-harjoitteluun aikaisemmin ja kaipaavat omatoimiseen harjoitteluun tukea ja ideoita. Ohjaajana Mari Löfman. Hinta 25,00 € tai kaksi käyntikertaa pilatessarjakortista. Kysy lisää tunneista Kati Kauravaaralta (kati.kauravaara@liikuntafysio.fi).

TIETOISEN LÄSNÄOLON YKSILÖOHJAUS

Yksilöohjaus on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat parantaa taitoaan olla läsnä tässä hetkessä sekä kehittää tietoisuus-, tunne- ja stressinkäsittelytaitojaan.

Yksilöohjaus räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Ihanteellinen tapaamiskertojen määrä voi olla esimerkiksi 2–5 x 60 min. Jokaisen tapaamisen alussa on aina lyhyt harjoitus, jolla virittäydytään ja ankkuroidutaan käsillä olevaan hetkeen. Lisäksi tehdään 1–3 eri pituista harjoitusta, joita asiakas voi tehdä myöhemmin myös itsenäisesti.

Tietoisen läsnäolon ohjaajina toimivat LitT pilatesohjaaja Kati Kauravaara sekä sosionomi ja mindfulness-tunnetaitovalmentaja Mari Löfman, jotka ovat perehtyneet tietoisuustaitojen harjoittamiseen. Tutustu Katiin täällä.

Yksilöohjauksen hinnat:

  • 95,00 € / 60 min. (sis. alv 24 %)
  • 450,00 € / 5 x 60 min. sis. (alv 24 %)

Räätälöimme tietoisen läsnäolon ohjausta myös ryhmille.

 

Kati Kauravaara

LitT, hyvinvointivalmentaja, pilatesohjaaja

Soita 010 581 8283 ja kysy lisää! Räätälöimme hyvinvointivalmennusta myös ryhmille.

Yksilöohjaus

60min.
95 € (sis. alv 24 %)

Yksilöohjaus

5 x 60 min.
450 € (sis. alv 24 %)
[ultimate_pricing design_style=”design02″ color_scheme=”custom” color_bg_main=”#81d742″ package_heading=

Valikko