Kuntoutusryhmäkäytännöt 2020

Kuntoutusryhmätoiminta on tarkoitettu:

  • täydentämään kuntoutusjaksoa
  • jatkoharjoitteluksi kuntoutuksen jälkeen
  • liikkuvien ihmisten tukiharjoitteluksi ehkäisemään vammoja.

Harjoittelu kuntoutusryhmässä tapahtuu vastuufysioterapeutin laatiman yksilöllisen harjoitusohjelman perusteella maksimissaan kuuden hengen pienryhmässä. Ohjaava fysioterapeutti on aina paikalla avustaen, täsmäten ja varioiden harjoittelua tarpeen mukaan sen hetkisen harjoitusohjelmarungon perusteella.

Huolehdi hygieniasta korona-aikana erityisen huolellisesti. Pese / desinfioi kätesi heti klinikalle tultuasi ja sieltä lähtiessäsi. Huomioi kanssatreenaajat – odota rauhassa sopivalla etäisyydellä kunkin harjoituspisteen vapautumista. Vältä nenän, suun ja silmien koskettelua. Jos sinua yskittää, siirry kauemmaksi muista. Yski kertakäyttöiseen nenäliinaan tai käsipyyhkeeseen ja laita se heti roskiin. Jos sinua aivastuttaa, aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan tai käsipyyhkeeseen tai kyynärpään hihaan, älä käsiisi. Pese kädet yskimisen tai aivastamisen jälkeen.

Kuntoutusryhmäaika varataan verkkoajanvarauksen kautta tai suoraan klinikalta. Yksi kuntoutusryhmävuoro kestää 60 min. Kuntoutusryhmään voi tulla myöhässä, mutta vuoron päättyessä salitila varataan muulle toiminnalle, eikä omaa harjoitustaan voi venyttää yli kuntoutusryhmäajankohdaksi merkityn ajan.

Kuntoutusryhmävaraus tulee perua 24 tuntia ennen ryhmää. Mikäli peruminen tapahtuu myöhemmin tai asiakas ei saavu varaamalleen kuntoutusryhmäajalle, veloitamme 20,00 € / perumaton aika.

Harjoittelu voi toteutua 1-3 kertaa viikossa.

Kuntoutusryhmäpassi (1 kk, 3 kk, 6 kk) tai 10 kerran sarjakortti maksetaan etukäteen klinikalla tai verkkokaupassa. Ryhmää vetävä fysioterapeutti merkitsee kymmenen kerran sarjakortista käynnin käytetyksi kuntoutusryhmässä. Kuntoutusryhmään voi osallistua myös kertamaksulla 20 € / kerta. Kertamaksu maksetaan vastaanotossa ennen kuntoutusryhmää.

Kymmenen kerran kuntoutusryhmäsarjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä alkaen. Sarjakortti käy myös mattopilatesryhmätunneille. Huomaa kuitenkin, että pilatessarjakortit eivät edelleenkään käy kuntoutusryhmään.

Fysioterapeutti päivittää varsinaisen kuntoutusohjelman yksilökäyntien aikana. Ylläpitävän jatkoharjoittelun osalta ohjelmaa on hyvä päivittää vähintään kahden kuukauden välein.

Valikko