Liikuntafysio on nyt Fysios

Liikuntafysio Sellon ja Liikuntafysio Mäkelänrinteen toimipisteiden fysioterapia- ja personal training-palvelut siirtyvät perjantaina 4.9.2020 Fysios Oy:n alle. Nimi muuttuu, mutta samat tutut ammattilaiset ovat edelleen hoitamassa ja tukemassa kaikissa kuntoutukseen liittyvissä kysymyksissä. Yksilöfysioterapian lisäksi pien- ja kuntoutusryhmätoiminta säilyvät palveluinamme.

Liikuntafysion pilatesstudio jatkaa toimintaansa kauppakeskus Sellossa entisissä tiloissa uudella nimellä Pilatesstudio Hetki. Uudet verkkosivut ja ajanvarauksen pilatestunneille löydät osoitteesta www.pilateshetki.fi.


Liikuntafysio on nyt mukana Suomen suurimmassa fysio- ja toimintaterapiaketjussa, joka on perustettu maaliskuussa 2015. Fysioksessa on yli 90 toimipistettä yli 45:lla paikkakunnalla ympäri Suomen. Mukana on Suomen parhaat fysio- ja toimintaterapiayritykset.

Liikuntafysio siirtyy yhteisen Fysios-brändin alle ja toimintaa yhtenäistetään taustatoimintojen osalta. Siirrymme Fysioksen ajanvarausjärjestelmään 4.9.2020. Voit varata ajan fysioterapiaan verkkoajanvarauksena www.fysios.fi tai soittamalla numeroon 010 237 700

, , , , , ,

Related Posts

Valikko