Poikkeustoimet Liikuntafysiossa

Hyvä asiakkaamme!

Jatkamme toimintaamme Liikuntafysiossa poikkeustilanteen aikana. Pienennämme kuitenkin sekä kuntoutusryhmämme että pilatesryhmämme ryhmäkokoja. Otamme jatkossa kuntoutusryhmään ja pilatesryhmiin maksimissaan 4 henkilöä per ryhmä. Jokaisella on silloin tilaa työskennellä rauhassa. Pilatesryhmissä emme toistaiseksi ohjaa manuaalisesti, emmekä käytä pienvälineitä. Yksilöfysioterapia ja yksilöpilatesohjaus jatkuvat toistaiseksi. Peruthan ilmoittautumisesi, mikäli et aio osallistua varaamallesi ajalle, kiitos. Seuraamme edelleen tilannetta ja tarvittaessa teemme muutoksia näihin linjauksiin.

Toivomme, että huolehdit hyvästä käsihygieniasta ja peset kätesi saippualla tai desinfioit kätesi tullessasi klinikalle ja lähtiessäsi sieltä. Desinfioimisainetta löytyy vastaanottotiskiltämme ja fysioterapian harjoitussalista. Työterveyslaitoksen ohjeen mukaan käsienpesu lämpöisellä vedellä ja saippualla on suositeltavampaa kuin käsihuuhteen käyttö. Käsienpesupaikka löytyy vastaanottoaulan wc-tilasta sekä naisten ja miesten pukuhuoneista.

Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, ja muutoinkin huolehdimme parhaamme mukaan koronaviruksen leviämisen ehkäisystä. Pilatessali ja pilatessalin välineet ovat toistaiseksi ainoastaan pilatesasiakkaiden käytössä.

Mikäli huomaat itselläsi hengitystieinfektion oireita, toivomme, että jäät kotiin lepäämään ja toipumaan. Olet tervetullut klinikallemme ja pilatesstudiollemme jälleen terveenä.

 

 

Related Posts

Ei tuloksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
You need to agree with the terms to proceed

Valikko