Osallistu etäpilatekseen!

Meillä on kaksi avointa livestriimattua etäpilatestuntia viikossa:

  • maanantaisin klo  19:15 – 20:15 perus- ja keskitason pilates
  • torstaisin klo 18:30 – 19:30 pilates alkeet

Zoom-yhteyden kautta. Etäyhteyttä varten tarvitset tietokoneen, tabletin tai puhelimen ja verkkoyhteyden. Lisäksi tarvitset vähän tilaa ympärillesi, jumppa-alustan sekä joustavan vaatetuksen. Jos haluat osallistua etäohjatulle tunnille, käy ilmoittautumassa normaalin tuntikalenterin kautta täällä.

Etätunnin hinta on sama kuin muillakin pilatestunneillamme. Voit hyödyntää sarjakorttiasi tunnilla, mutta älä itse ruksaa korttiasi. Kun ilmoittaudut tunnille, kirjoita Lisätietoja ohjaajalle -kohtaan, hyödynnätkö sarjakorttiasi vai haluatko maksaa kertamaksulla. Pidämme kirjaa osallistujista ja veloitamme jälkikäteen maksut joko sarjakortilta tai rahalla.

Kaikki etätunnille ilmoittautuneet tulevat saamaan ennen tuntia sähköpostitse linkin, jota kautta pääsee osallistumaan tunnille. Kun osallistut tunnille, klikkaa linkkiä. Zoomiin pitäisi onnistua pääsemään verkkoselaimen kautta niin, että avaat zoom.us-sovelluksen, kun lähetettyä linkkiä klikatessa ohjelma sitä ehdottaa. Mikäli olet etäyhteydessä puhelimen kautta, käy lataamassa laitteellesi ilmainen Zoom-sovellus sovelluskaupastasi.

Related Posts

Ei tuloksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
You need to agree with the terms to proceed

Valikko