Osallistu etäpilatekseen!

Elokuun alusta alkaen meillä on yksi livestriimattu etäpilatestunti tarjolla:

  • torstaisin klo 18:30 – 19:30 pilates perustaso

Perustason pilatestunnilla saat liikkeistä helpompia ja haastavampia vaihtoehtoja, joten voit täsmätä harjoituksen itsellesi sopivaksi.

Etäyhteyttä varten tarvitset tietokoneen, tabletin tai puhelimen ja verkkoyhteyden. Lisäksi tarvitset vähän tilaa ympärillesi, jumppa-alustan sekä joustavan vaatetuksen. Jos haluat osallistua etäohjatulle tunnille, käy ilmoittautumassa normaalin tuntikalenterin kautta täällä.

Etätunnin hinta on sama kuin muillakin pilatestunneillamme. Voit hyödyntää sarjakorttiasi tunnilla, mutta älä itse ruksaa korttiasi. Kun ilmoittaudut tunnille, kirjoita Lisätietoja ohjaajalle -kohtaan, hyödynnätkö sarjakorttiasi vai haluatko maksaa kertamaksulla. Pidämme kirjaa osallistujista ja veloitamme jälkikäteen maksut joko sarjakortilta tai laskulla.

Kaikki etätunnille ilmoittautuneet tulevat saamaan ennen tuntia sähköpostitse linkin, jota kautta pääsee osallistumaan tunnille. Kun osallistut tunnille, klikkaa linkkiä. Zoomiin pitäisi onnistua pääsemään verkkoselaimen kautta niin, että avaat zoom.us-sovelluksen, kun lähetettyä linkkiä klikatessa ohjelma sitä ehdottaa. Mikäli olet etäyhteydessä puhelimen kautta, käy lataamassa laitteellesi ilmainen Zoom-sovellus sovelluskaupastasi.

, , ,

Related Posts

Valikko