PERSONAL TRAINING – YKSILÖVALMENNUS

Mitkä ovat sinun
terveyteen, hyvinvointiin ja liikuntaan
liittyvät tavoitteesi, jotka haluat saavuttaa?

Keho on luotu liikkumaan. Toimintakyvyn ylläpitämiseksi ja parantamiseksi keho kaipaa erilaisia harjoitusärsykkeitä; sykettä nostavaa kardiotreeniä, lihasvoimaa haastavaa lihaskuntotreeniä sekä myös koordinaatiota ja tasapainoa parantavaa taitotreeeniä.

Usein pitkäjänteinen harjoittelu tuottaa kuitenkin haasteita, toteutuu liian yksipuolisesti tai junnaavasti. Toisaalta harjoittelun oikeanlainen rytmitys, riittävä uni ja monipuolinen ravinto varmistavat, että kroppa ehtii myös palautua.

Liikuntafysion personal trainerit ja terveysvalmentajat ovat peruskoulutukseltaan fysioterapeutteja tai liikunta-alan ammattilaisia, mikä antaa hyvän pohjan turvallisten, monipuolisten, nousujohteisten ja muutoinkin asianmukaisten liikuntaohjelmien suunnitteluun ja ohjaamiseen huomioiden terveyshistoriasi, kuntotasosi, elintapasi, tavoitteesi ja arjen realiteettisi.

Lue täällä lisää omaohjaaja-palvelustamme, jonka olemme kehittäneet aivan tavallisille ihmisille, jotka haluavat lisätä iloa ja virkeyttä arkeen ja saada tukea omaan hyvinvointiin. Lue täällä personal training 6 kk -paketistamme. Pakettien lisäksi voit ostaa kertakäynnin, 5 x 60 min. sarjakortin tai 10 x 60 min. sarjakortin personal trainerille tai omaohjaajalle.

 

SATU HUTTUNEN

Personal trainer, pilatesohjaaja

Minulla on American Council on Exercise Personal Trainer -sertifikaatti sekä FISAF Personal trainer-tutkinto. Säännölliset valmennusaikani Liikuntafysiolla ovat keskiviikkoisin. Voit sopia kanssani myös muista ajoista (ml. lauantai) jättämällä soittopyynnön numeroon 010 581 8280.

DIARI SHARIFI

Ammattivalmentaja, fysioterapeutti

Toimin ammattivalmentajana yleisurheilussa sekä muutamassa muussa lajissa. Voit varata minulle valmennusajan Liikuntafysion verkkoajanvarauksen kautta tai soittamalla numeroon 010 581 8280.

JUHA KOISTINEN

Sertifioitu urheilufysioterapeutti, OMT

Aiemman valmennustaustan lisäksi suoritan parhaillaan American Council on Exercise eli ACE Personal Trainer -sertifikaattia. Voit varata minulle valmennusajan Liikuntafysion verkkoajanvarauksen kautta tai soittamalla numeroon 010 581 8282.

OTA HUOMIOON

Mikä erottaa fysioterapian ja kuntoutuksen sekä personal training- ja yksilövalmennusohjelmista?

Kun tavoitteet liittyvät “perusterveen” henkilön terveyden, kunnon ja suorituskyvyn ylläpitämiseen tai parantamiseen, on kyseessä personal training-valmennusohjelma (alv 24 %). Liikuntafysion Personal Training on liikunnan tai terveydenhuollon ammattilaisten toteuttamaa terveyden ylläpitämiseen liittyvää valmennusta, jonka tavoitteet määrittelet tarkemmin valmennustapaamisten yhteydessä. Valmennus koostuu tyypillisesti liikuntaohjelmien sovittamisesta ja elintapojen muokkauksesta tarpeidesi mukaan.
Mikäli sinulla on jokin selkeä vaiva, sairaus tai merkittävä terveyden riskitekijä, kannattaa se hoitaa kuntoon Liikuntafysion fysioterapeuttien avulla (terveydenhuoltoalan arvonlisäveroton palvelu).

VARAA AIKA PERSONAL TRAINERILLE

Valikko