PILATESRYHMÄT

Laatu ratkaisee kehonhuollossa – ryhmäpilateksesta uutta inspiraatiota harjoitteluun!

Toteutamme Liikuntafysion pilatesstudiolla sekä matto- että laitepilatesryhmiä. Panostamme ryhmäpilateksessa ohjauksen laatuun. Ryhmäkoot ovat pieniä, mattopilateksessa maksimissaan 10 henkilöä ja laitepilateksessa maksimissaan 6 henkilöä. Ohjaajilla on mahdollisuus havainnoida osallistujien liikehallintaa yksilöllisesti ja ohjata tarvittaessa manuaalisesti. Tällöin pilates-harjoittelun periaatteeet (liikehallinta, tarkkuus, keskittyminen,hengitys, kehon keskusta, virtaus) toteutuvat suuria ryhmiä paremmin.  Kaikilla Liikuntafysion pilatesohjaajilla on terveydenhuoltoalan tai liikunta-alan ammatillinen koulutus. He ovat halukkaita kehittymään ja panostavat omaan osaamiseensa. Joten tule, koe ja nauti tasokkaasta ohjauksesta sekä viihtyisästä pilates-salistamme – huomaat eron verrattuna suuriin pilatesryhmiin!

Pilatesryhmät Liikuntafysio Sellossa

Jokaisen on helppo löytää omalle tasolleen sopiva ryhmä:

  • Pilates alkeet: aloittelijoille ja rauhallista etenemistä arvostaville
  • Pilates perustaso: alkeet-tason hallitseville ja ja lisähaastetta kaipaaville
  • Pilates keskitaso: pilatesta harrastaneille ja reipasta etenemistä haluaville
  • Pilates jatko: edistyneempien harjoitustunti, joka on tarkoitettu jo pidempään harrastaneille
  • Laitepilates alkeet: laitepilateksen aloittelijoille
  • Laitepilates perustaso: laitepilateksen perusasiat hallitseville
  • Laitepilates keskitaso: edistyneempien laitepilatestunti

Kannustamme kokeneita ja aktiivisia pilatesharrastajia palaamaan aika ajoin perusasioiden äärelle kokeilemalla perustason tunteja. Toisaalta kannustamme jokaista haastamaan itseään hieman vaikeammilla tunneilla ja löytämään oman kehonhallinnan tasonsa.

Jos et ole kokeillut tai harrastanut pilatesta aikaisemmin, suosittelemme joko pilates alkeet -tuntia tai alkeiskurssin käymistä. Lisää tietoa tulevista alkeiskursseista täältä. Hyvä tapa aloittaa pilatesharjoittelu on myös ottaa ensin muutama yksityistunti. Mikäli olet harrastanut pilatesta aikaisemmin, voit valita itsellesi parhaiten sopivimman tunnin tarjonnastamme.

Pilatekseen tarvitset mukaan joustavan vaatetuksen, oman hikipyyhkeen sekä juomapullon. Kenkiä et tarvitse, mutta hygieniasyistä pyydämme käyttämään sukkia. Pilatesmattoja löytyy saliltamme. Toki halutessasi voit ottaa mukaan oman maton.

Liikuntafysio Sellon pilates ei ole fysioterapiaa, hoitoa tai kuntoutusta, vaan omaehtoista kehonhuoltoa. Jokainen osallistuu pilatestunneille omalla vastuullaan.

Lue pilateksesta liikuntamuotona tästä.
Katso tarjolla olevat ryhmät ja tuntikuvaukset sekä varaa aika ryhmiin tästä.
Tarkista pilateshinnat tästä.

 

Valikko