YKSILÖPILATES

Laatu ratkaisee kehonhuollossa – yksilöpilates on arjen luksusta!

Pilatesohjaajamme ovat liikunta- tai terveydenhuoltoalan koulutuksen käyneitä ammattilaisia, jotka ovat täydentäneet osaamistaan pilatesohjaajan koulutuksella. Liikkeen ja liikunnan ammattilaisina ohjaajamme löytävät juuri sinulle tärkeät kohteet kehittää kehon toimintaa mielekkäällä, motivoivalla ja turvallisella tavalla. Yksilöpilates on arjen luksusta!

Yksilöpilatesta ohjaavat meillä Kati Kauravaara (matto ja laite), Satu Huttunen (matto) sekä Mervi van Veldhoven (matto) Liikuntafysio Sellon toimipisteessä. Varaa aikasi yksilöpilatekseen joko matto- tai laitetunnille soittamalla Katille 050 5836802 tai laittamalla viestiä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Suuri osa vapaista yksilöajoista löytyy myös ajanvarauskalenteristamme. Jos haluat sellaisen ajan, joka ei ole kalenterissamme, soita tai laita viestiä. Löydämme sinulle varmasti sopivan ajan.

Pilatekseen tarvitset mukaan joustavan vaatetuksen, oman hikipyyhkeen sekä juomapullon. Kenkiä et tarvitse, mutta hygieniasyistä pyydämme käyttämään sukkia. Pilatesmattoja löytyy saliltamme. Toki halutessasi voit ottaa mukaan oman maton.

Liikuntafysio Sellon pilates ei ole fysioterapiaa, hoitoa tai kuntoutusta, vaan omaehtoista kehonhuoltoa. Jokainen osallistuu pilatestunneille omalla vastuullaan.

Lue pilateksesta liikuntamuotona täältä.

core

Valikko