Pysyvä elintapamuutos omaohjaajan opastuksella

Haluatko aloittaa liikkumisen turvallisesti ja sinulle sopivalla tavalla? Kaipaatko apua elintapamuutoksessasi?

Sinun ei tarvitse tavoitella ihannevartaloa tai muhkeita lihaksia työskennellessäsi oman ohjaajan kanssa. Olemme kehittäneet omaohjaajapalvelumme aivan tavallisille ihmisille, jotka haluavat lisätä iloa ja virkeyttä arkeen ja saada tukea omaan hyvinvointiin.

Omaohjaaja auttaa sinua löytämään itsellesi mielekkäitä fyysisen aktiivisuuden tapoja, auttaa sinua halutessasi kiinnittämään huomiota syömiseen, järkevään ateriarytmiin ja palautumiseen sekä tulee motivaatiotasi ja auttaa selviytymään vastaan tulevista psykologisista esteistä. Virtaa arkeen pienin muutoksin -paketilla omaohjaajan opastuksella pääset hyvään alkuun.

Palvelumme on jotakin muuta kuin rasvanpolttolenkkejä pimeässä aamulla aikaisin, kuntosalitreenejä oksennusta pidätellen tai kanan ja raejuuston syömistä pakasterasiasta viisi kertaa vuorokaudessa. Ja mikäli sinulla on jokin vaiva, joka rajoittaa liikkumistasi, saat yhdellä tapaamiskerralla fysioterapeutin konsultaation liikkumisesi tueksi.

Virtaa arkeen pienin muutoksin -paketti

Paketin sisältö

  • ensimmäinen kerta (90 min.): tutustuminen, alkukartoitus ja yhdessä suunnittelu
  • 8 tapaamista omaohjaajan kanssa Liikuntafysion tiloissa (á 45 min.)
  • 3 tapaamista omaohjaajan kanssa Liikuntafysion ulkopuolella yhdessä sovittavissa paikoissa (á 45 min.)
  • kolme puhelinkontaktia (á max. 15 min.)
  • ja lisäksi halukkaille pilates alkeiskurssi (á 2 t) tai vaihtoehtoisesti 2 osallistumista mattopilatesryhmässä

Suosituksena on ajoittaa tapaamiset, kontaktit ja käynnit 3 kuukauden ajalle. Tapaamisten sisältö suunnitellaan yhdessä omaohjaajan ja asiakkaan kesken. Tapaamiset voivat sisältää esimerkiksi fyysistä aktiivisuutta, keskustelua joustavasta syömisestä tai vaikkapa motivaation tukemista ja psykologisten esteiden kanssa työskentelyä. Edellä olevista tapaamisista voidaan yksi käynti muuttaa fysioterapeutin konsultaatiokäynniksi.

Virtaa arkeen pienen muutoksin -paketin normaalihinta on 1100 € (sis. alv 24 %).

Virtaa arkeen pienen muutoksin -paketin jälkeen asiakas voi halutessaan jatkaa omaohjaajan kanssa työskentelyä. Tarjoamme Virtaa arkeen pienen muutoksin -paketin ostaneille seuraavan 10 x 60 min. personal training -paketin kaupan päälle 1,5 tunnin ylimääräisen tapaamisen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä omaohjaaja Satu Huttuseen sähköpostitse osoitteeseen satu.huttunen@liikuntafysio.fi tai hyvinvointipalveluista vastaavaan Kati Kauravaaraan (puh. 010 581 8283; kati.kauravaara@liikuntafysio.fi).

Related Posts

Ei tuloksia.

Valikko