Ratkaisuja yrityksille

Hyvä yrityspäättäjä,

Lupaammeko liikoja, jos väitämme pystyvämme vähentämään yrityksesi sairauspoissaoloja ja parantamaan työntekijöiden työn tuottavuutta – laadukkaasti, nopeasti, pitkäkestoisin tuloksin ja vieläpä edullisesti? Miten tämä yhtälö on mahdollinen?

Laadun takeena meillä Liikuntafysio Sellossa on tutkittu tieto ja näyttöön perustuvat kuntoutuskäytännöt. 91 % asiakkaistamme hyötyy kuntoutusjaksosta. Fysioterapiapalvelujemme avulla voimme ehkäistä tuki- ja liikuntaelimistön vaivoista johtuvien työssäpoissaolojen pitkittymistä ja toistumista.

Aloitamme kuntoutuksen ketterästi ilman turhia viiveitä, ja toteutamme sen kustannustehokkaasti, mikä varmistaa työntekijän työkunnon palautumisen ja mahdollisimman nopean työhön paluun. Fysioterapeuttimme ovat alansa arvostettuja ammattilaisia.

Fysioterapiaan ilman lähetettä – ilman turhia viiveitä ja rahanhukkaa

Onko työntekijöidenne joukossa tuki- ja liikuntaelimistön vaivoista kärsiviä henkilöitä? Jos on, yrityksesi kannattaa tutustua Liikuntafysion tapaan ratkaista nämä ongelmat, vaikka teillä olisikin sopimus fysioterapiapalveluista esimerkiksi työterveyshuollon kanssa.

On nimittäin olemassa fysioterapiaa ja fysioterapiaa. Perinteisen fysioterapian sijaan Liikuntafysio tarjoaa nousujohteista ja pysyviin tuloksiin tähtäävää yksilöllistä kuntoutuskokonaisuutta, jollaista ei muualta löydy. Perinteisiin työterveyshuollon käytäntöihin verrattuna kykenemme tarjoamaan kohdennettua kuntoutusta edullisesti, ketterästi ja tuloksellisesti.

Meille voi tulla myös ilman lähetettä, sillä suuri osa tuki- ja liikuntaelimistön vaivoista ei välttämättä vaadi lääkärin arviota. Hyvin usein kyse on kehon toimintakyvyn palauttamisesta. Fysioterapeutti on terveydenhuollon ja kehon toiminnan ammattilaisena paras henkilö ohjaamaan toimintakyvyn palauttamiseen tähtäävän harjoittelun. Miksi et siis suoraan ottaisi yhteyttä Liikuntafysioon?

Olemme panostaneet siihen, että meillä on koulutetun ja asiantuntevan ammattilaisten joukon lisäksi pääkaupunkiseudun parhaat olosuhteet kuntoutukseen. Kuntoutussalistamme löytyy suomalaisen DBC Konseptin* kuntoutuslaitteet, joiden avulla harjoittelu voidaan kohdentaa täsmällisesti ja turvallisesti. Seuraamme hoitotuloksiamme ja pystymme osoittamaan kuntoutuksemme vaikutukset.  (*DBC tulee sanoista Documentation Based Care.)

FYSIO 5-, FYSIO 10- ja FYSIO 15-paketeissamme yksi kuntoutuskäynti maksaa vain 50,00 €, ja jokainen käynti vie prosessia eteenpäin kohti hyvää toiminta- ja työkuntoa. Yksilölliseen kuntoutusohjelmaan perustuva jatkoharjoittelu kuntoutusryhmissämme fysioterapeutin ohjauksessa maksaa vain 47,00 €–60,00 € / kk (1–6 kk:n kuntoutusryhmäpassilla). Jokaiselle asiakkaalle suunnitellaan ja toteutetaan hänen tarpeitansa parhaiten palveleva kokonaisuus.

Lue lisää FYSIO-paketeista.

Lue lisää kuntoutusryhmistä.

Tutustu konkreettisiin esimerkkeihin fysiopakettien ja kuntoutusryhmien hyödyntämisestä.

Kyllä, asia kiinnostaa. Jätä yhteystiedot, otamme yhteyttä.

Esittelemme mielellämme klinikkamme tiloja ja palveluja, joten tervetuloa käymään! Sijaitsemme Sellon kauppakeskuksen yhteydessä kirjastorakennuksessa (Leppävaarankatu 9 c, 4. krs). Kulkuohjeet löydät osoitteesta https://liikuntafysio.fi/sello

Ystävällisesti,
Liikuntafysio Sellon yrittäjät
Kati Kauravaara, toimitusjohtaja, 010 581 8283
Juha Koistinen, kehitysjohtaja, 010 581 8282

, , , , , , , ,

Related Posts

Valikko