Uudet rekryt täydentävät osaamistamme

Liikuntafysiossa aloittaa lokakuussa kaksi uutta fysioterapeuttia.

Tuki- ja liikuntaelimistön asiantuntijafysioterapeutti Jari Halonen aloittaa vastaanotot lokakuussa tiistaisin ja torstaisin Liikuntafysio Mäkelänrinteessä. Äitysfysioterapeutti, pilatesohjaaja Mervi van Veldhoven aloittaa vastaanotot lokakuussa Liikuntafysio Sellossa.

Jarilla on yli 30 vuoden monipuolinen kokemus tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiasta ja kaiken kaikkiaan terveydenhuoltoalalta eri rooleissa. Aiemmin hän toiminut mm. Kuopion alueella tiiviissä yhteistyössä useiden erikoislääkäreiden kanssa sekä toiminut fysioterapian asiantuntijana yhteistyössä eri lajien urheilijoiden ja valmentajien kanssa. Myös Pääkaupunkiseudun Urheiluakatemia Urhean ja Mäkelänrinteen lukion urheilijat voivat varata minulle 30 minuutin maksuttomia päivystysaikoja (ensimmäinen päivystysaika/lukuvuosi on maksuton). Jarin sivulle tästä.

Mervi on valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2018 Metropoliasta Helsingistä. Peruskoulutuksen lisäksi hän kouluttautunut physiopilates-ohjaajaksi ja äitiysfysioterapeutiksi, johon liittyen hän on käynyt useampia koulutuksia lantionpohjan fysioterapiasta. Parhaillaan Mervi on kouluttautumassa myös psykofyysisen Basic Body Awareness Therapy-menetelmän ohjaajaksi (BBAT-koulutuksesta suoritettu osa I). Mervin sivulle tästä.

, , , , ,

Related Posts

Valikko