Some-seinä

SEURAA LIIKUNTAFYSIOTA FACEBOOKISSA

Julkaistu 3 viikkoa sitten

Liikuntafysio DBC

🔊Radio Helsinki kuuluu 1.1.2020 alkaen taajuudella Helsingissä 89,7, Tampeereella 106,8 ja Oulussa 90,9.
Kuuntele sinäkin ja bongaa Liikuntafysio 😃
... Näytä enemmän...Tiivistä..

Katso Facebookissa

Julkaistu 3 viikkoa sitten

Liikuntafysio DBC

Vuosi 2020 tuo uuden Terveysvalmennus-verkkopalvelun asiakkaidemme käyttöön!

Haluamme toteuttaa fysioterapiaa ja kuntoutusta valmentavalla otteella, puhumattakaan personal trainingistä ja elintapamuutokseen liittyvästä hyvinvointivalmennuksesta.

Hyvä valmennus on systemaattinen, tutkimustietoa hyödyntävä prosessi, jossa valmentaja ja valmennettava seuraavat edistymistä yhdessä. Johtopäätökset etenemisestä tehdään prosessin aikana kerätyn tiedon ja kokemusten perusteella peilaten niitä uudelleen tutkittuun tietoon.

Tältä pohjalta olemme rakentaneet Terveysvalmennus-verkkopalvelun täydentämään fysioterapiaan, kuntoutukseen sekä muuhun yksilövalmennukseen liittyviä klinikkakäyntejä.

Terveysvalmennus-palvelu mahdollistaa tietoturvallisen tavan välittää terveyteen liittyvää tietoa sinun ja fysioterapeuttisi, personal trainerisi tai hyvinvointivalmentajasi välillä kuntoutus- ja valmennusjakson aikana.

Voit muun muassa:
🔸toimittaa ja vastaanottaa viestejä ja liitteitä
🔸 välittää fysioterapiaan ja yksilövalmennukseen liittyviä tietoja
🔸 saada harjoitusohjeita ja -tehtäviä
🔸 sopia videon välityksellä tapahtuvasta etätapaamisesta

Kun varaat ensikäyntiajan fysioterapeutille tai personal trainerille Liikuntafysioon, rekisteröidy samalla Terveysvalmennus-verkkopalvelun käyttäjäksi osoitteessa liikuntafysio.fi/terveysvalmennus. Voit täyttää samalla kertaa esitiedot fysioterapiaan ja kuntoutukseen tai personal trainingiin liittyen.

Esitietojen lähettäminen etukäteen nopeuttaa valmennuksen käyntiin lähtöä ja fysioterapeutti pääsee suunnitelemaan juuri sinulle sopivaa kokonaisuutta.

Oikein hyvää alkanutta vuotta!

PS. Voit varata ajan fysioterapiaan, yksilövalmennukseen ja yksilöpilatekseen osoitteessa liikuntafysio.fi/ajanvaraus/ tai soittamalla numeroon 010 581 8280 ja Terveysvalmennus-palvelu löytyy siis osoitteessa liikuntafysio.fi/terveysvalmennus
... Näytä enemmän...Tiivistä..

Katso Facebookissa
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Videogalleria

Kokoamme videogalleriaamme mielenkiintoisia Liikuntafysion toimintaan, fysioterapiaan, pilatekseen, kehonhuoltoon, harjoitteluun ja terveyden ylläpitoon liittyviä videoita.  

Terveysvalmennus-verkkopalvelu tukee kuntoutusta ja yksilövalmennusta https://liikuntafysio.fi/terveysvalmennus-verkkopalvelu-tukee-kuntoutusta-ja-yksilovalmennusta/

Liikuntafysio lanseerasi uuden Terveysvalmennus-verkkopalvelun, joka tuo fysioterapiaan aiempaa enemmän valmennuksellisia elementtejä kuten kuntouttavan harjoittelun vasteen seurantaa.
#urheilufysioterapia #terveysvalmennus
https://liikuntafysio.fi/terveysvalmennus

KIHUn blogi: Tour de Ski = Tour de Risk? - Ville Vesterisen analyysi TDS:n suorituskykyyn liittyvistä hyödyistä ja riskeistä. https://www.kihu.fi/blogi/kihun-blogi-tour-de-ski-tour-de-risk/

Hienoa, että viimeinkin otetaan ensiaskeleita myös Suomessa aikaisempaa systemaattisempaan tapaan seurata urheilijan terveyttä ja kuormitusta. #kihu #trainingroom #jyväskylä #trjyväskylä Johanna Ihalainen kertoi urheiliuakatemioiden fysioterapeuteille hankekokemuksia.

Olympiavalmennuskeskuksien ja urheiluakatemioiden fysioterapeuttiverkoston tapaaminen tänään ja huomenna Jyväskylässä teemana "Huippu-urheilun fysioterapia Suomessa 2020 ->" #urheilufysioterapia #fysioterapeuttiverkosto #olympiavalmennuskeskus #urheiluakatemia

Lue lisää...
Valikko