Liikuntafysion sähköinen Terveysvalmennus-verkkopalvelu täydentää fysioterapiaan, kuntoutukseen sekä muuhun yksilövalmennukseen liittyviä klinikkakäyntejä. Se mahdollistaa  tietoturvallisen tavan välittää terveyteen liittyvää tietoa sinun ja fysioterapeuttisi, personal trainerisi tai hyvinvointivalmentajasi välillä kuntoutus- ja valmennusjakson aikana.

Haluamme toteuttaa fysioterapiaa ja kuntoutusta sekä yksilövalmennusta valmentavalla otteella. Palvelun kautta voit saada erilaisia tehtäviä, ohjeita ja harjoituksia tehtäväksi.  Voit seurata yhdessä fysioterapeuttisi tai valmentajasi kanssa kuntoutuksen tai valmennuksen edistymistä erilaisten itsearvioiden, mittausten, testien ja palautteiden kautta. Samoin voit tarvittaessa tarkentaa kuntoutuksen ja valmennuksen etenemistä viestien välityksellä tai voit sopia etävastaanotosta.

Ennen fysioterapian tai yksilövalmennuksen aloitusta voit syöttää tarvittavat esitiedot etukäteen, jolloin ensikäynnillä aikaa säästyy tilanteen yksilölliseen kartoittamiseen ja hyvän suunnitelman laatimiseen.

YHDESSÄ SAAMME AIKAAN PAREMPIA TULOKSIA.

Hyvä valmennus on systemaattinen, tutkimustietoa hyödyntävä prosessi, jossa valmentaja ja valmennettava seuraavat edistymistä yhdessä. Johtopäätökset etenemisestä tehdään prosessin aikana kerätyn tiedon ja kokemusten perusteella peilaten niitä uudelleen tutkittuun tietoon.

Valikko