URHEILUFYSIOTERAPIAN ASIANTUNTIJAPALVELUJA NYKYISILLE JA TULEVILLE HUIPUILLE

Pääkaupunkiseudun Urheiluakatemia Urhea organisoi urheilijan valmentautumista auttavia tukipalveluita. Toiminnan tavoitteena on taata nykyisille ja tuleville huippu-urheilijoille mahdollisimman hyvä terveydellinen tilanne harjoitella laadukkaasti ja sekä samalla varmistaa myös kilpaurheilu-uran jälkeistä hyvinvointia ja työkykyä. Urhean urheilufysioterapian asiantuntijapalveluiden organisoinnista vastaa Urhean terveydenhuoltoyksikkö, joka aloitti toimintansa 3/2019. Voit lukea lisää Urhean kaikista asiantuntijapalveluista täältä.

Osana tätä toimintaa Liikuntafysio tuottaa urheilufysioterapian asiantuntijapalveluja sekä vamma-alttiuden vähentämiseksi että vammojen kuntouttamiseksi urheilulajin vaatimalle tasolle.

Liikuntafysion urheilufysioterapian palveluista Mäkelänrinteessä vastaavat fysioterapeutit Juha Koistinen, Jari Halonen ja Diari Sharifi.

Urhean I- ja II-tason sekä Mäkelänrinteen lukion urheilijat voivat varata yhden maksuttoman 30 minuutin päivystysajan Liikuntafysion fysioterapeuteille ensisijaisesti Liikuntafysio Mäkelänrinteeseen (tai vaihtoehtoisesti Liikuntafysio Selloon). Päivystysajalla tehdään tarvittava ensivaiheen hoito sekä tilannearvio jatkohoidon osalta (ohjaus lääkäriin, jatkotutkimuksiin, fysioterapeuttisiin toimenpiteisiin).

Mikäli lääkäri on todennut fysioterapian tarpeen tai vamma haittaa valmentautumista, fysioterapeuttimme voivat auttaa kehon toimintakyvyn palauttamisessa ja parantamisessa. Tyypillisesti tämä toteutuu nousujohteisen kuntoutusohjelman ohjaamisella ja sitä tukevilla lisätoimenpiteillä.

Liikuntafysio myöntää -10 % alennuksen Urhean urheilijoille yksilöfysioterapiasta ja tukipohjallisista.

Etu ei koske erityyppisiä fysiopaketteja eikä kuntoutusryhmiä. Nämä tarjoavat järkihintaisen, kuhunkin tilanteeseen yksilöllisesti sopivan tavan edetä kuntoutuksessa nousujohteisesti.

VARAA AIKA PÄIVYSTYKSEEN TAI FYSIOTERAPIAAN

VARAA AIKA PÄIVYSTYKSEEN TAI FYSIOTERAPIAAN

Valikko