Varaa fysioterapia-aikasi verkosta!

Olemme siirtymässä uuteen potilastietojärjestelmään ja samalla otamme käyttöön verkkoajanvarauksen fysioterapia-aikojen osalta.

Käytännössä tämä tarkoittaa, että nyt voit varata fysioterapia-aikasi myös verkossa Liikuntafysio Selloon ja Liikuntafysio Mäkelänrinteeseen. Tarjolla on aikoja yksilöfysioterapiaan, fysiopienryhmiin sekä kuntoutusryhmiin. Verkkoajanvarauksen löydät osoitteesta http://liikuntafysio.fi/ajanvaraus

Myös AlterG Antigravity -juoksumaton varaukset tapahtuvat verkkoajanvarauksen kautta lukuunottamatta ensimmäistä käyntiä, joka varataan numerosta 010 581 8280.

Valitse ensin toimipiste, sitten haluamasi hoito ja asiantuntija. Sen jälkeen pääset valitsemaan sinulle sopivimman ajankohdan viikkokalenterista. Valintojen jälkeen syötät enää yhteystietosi ja varaus on valmis. Ensimmäisellä kerralla kannattaa luoda oma tili jatkovarauksia varten. Sähköpostiosoitteesi on käyttäjätunnuksesi. Salasanan saat sähköpostiisi.

Varaukset pilatesryhmiin tapahtuvat edelleen “vanhan” kalenterin kautta osoitteessa http://liikuntafysio.fi/kalenteri.

Ei sääntöä ilman poikkeusta. Tämän hetken poikkeukset yllä olevaan ovat:
Yksilöpilatesajat voit varata Noralle fysioterapiakalenterin kautta ja Katille soittamalla hänelle suoraan numeroon 010 5818283.
Urheilufysioterapeutti Vesa Kuparisen tavoittaa parhaiten numerosta 050 380 5020.

Ja mikäli et löydä sinulle sopivaa aikaa, voit aina soittaa numeroon 010 581 8280 ja tiedustella tarkemmin.

, , , , , , , , , ,

Related Posts

Valikko