LIIKUNTAFYSION VERKKOKAUPPA

Keho kuntoon fysioterapeuttien valmennuksessa.

Nyt voit lunastaa laadukkaita fysioterapia- ja kuntoutuspalveluja voi myös  verkossa!

Ennen ensitapaamista saattaa olla haastavaa arvioida kuntoutustarvetta; millaista hoitoa tarvitsen ja moneenko kertaan olisi hyvä varautua? Nousujohteisen kuntoutusvalmennuksen etenemisessä kyse ei ole kuitenkaan rakettitieteestä. Kun haluat tulla toimeen selkä-, niska-, olkapää-, polvi- tai vaikkapa lonkkavaivosi kanssa ja laittaa kehosi muutenkin hyvään kuntoon, löytyy meiltä kuhunkin tilanteeseen hyvä ratkaisu.

Tavoitteista tuloksiin edullisilla fysiopaketeilla.

Tavoite ilman hyvää ja toteuttamiskelpoista suunnitelmaa on vain toive. Loimme edulliset fysiopaketit ja kuntoutusryhmäajat tavoitteellisen ja nousujohteisen kuntoutusvalmennusjakson läpiviemiseksi. Voit varata ajan suoraan asiantuntevalle fysioterapeutille. Sinulla ei ole välitöntä tarvetta lääkärin lähetteeseen ja pakettihinnoittelun ansiosta hintakin on edullisempi kuin yksittäiskäynneillä Kela-korvauksen kanssa; vain 50 euroa/kerta.

  1. Lunasta siis sinulle sopiva FYSIO 5-, FYSIO 10- tai FYSIO 15-paketti verkkokaupasta. Lue pakettien sisällöstä ja soveltuvuudesta sinulle tarkemmin tuotekuvaussivulla.
  2. Varaa ensikäyntiaika verkkokalenterista tai soittamalla 010 581 8280.
  3. Kuntoutusvalmennusjakson startin aikana toiminnallinen tilanteesi arvioidaan tarkasti ja sinulle suunnitellaan tarpeitasi vastaava harjoitusohjelma joko kotona tai klinikalla toteutettavaksi.
  4. Edistymistäsi seurataan ja kuntoutusvalmennusohjelmaa päivitetään edistymisen perusteella.
  5. Viimeisellä jaksoon kuuluvalla kerralla tehdään loppuarvio ja suunnitellaan jatkoohjelma tarpeidesi mukaan.

Fysiopaketin käyntien päätyttyä voit jatkaa harjoittelua edullisesti yksilöllisen ohjelman mukaan kuntoutusryhmäajoilla fysioterapeutin ohjauksessa.

Laadunseurantaraporttiemme mukaan 90 % asiakkaistamme hyötyy fysioterapiajaksosta.

Laatua, johon voit luottaa.

 

  

 

Valikko